Foto muhabirlerinden Vali Yüksel'e ziyaret

Türkiye Foto Muhabirleri Derneği Ankara Şubesi Başkanı Rıza Özel ile Yönetim Kurulu üyeleri, Ankara Valisi...

Türkiye Foto Muhabirleri Derneği Ankara Şubesi Başkanı Rıza Özel ile Yönetim Kurulu üyeleri, Ankara Valisi Alâaddin Yüksel’i ziyaret etti. Özel ve beraberindekiler, Vali Yüksel'e dernek faaliyetleri hakkında bilgi verdi.

Vali Alâaddin Yüksel, yaptığı açıklamada, foto muhabirlerinin toplumun gözü olma sorumluluğunu üzerlerine aldıklarını belirtti. Vali Yüksel, “Foto muhabirleri çektikleri fotoğraflarla, siyasetten toplumsal olaylara, spordan magazine, ekonomiden diplomasiye kadar her alanda Türkiye Cumhuriyeti’nin görsel tarihini de yazma sorumluluğunu yerine getirmektedir.” dedi.

Reklam
Reklam

Foto muhabirlerinin objektiflik ilkesine sıkı sıkıya bağlı olduğunu söyleyen Yüksel, “Foto muhabirleri insanların sevinçlerinin, coşkularının yanı sıra elem ve kederlerinin de bir anlamda tanıklarıdır, gören gözleridir. Toplumu fotoğraflarınızla aydınlatmak ve geliştirmek adına gösterdiğiniz çabalar ve sağladığınız katkılar her türlü takdirin üzerindedir.” diye konuştu.

Türkiye Foto Muhabirleri Derneği Ankara Şubesi Başkanı Rıza Özel de sürekli olarak üyeleriyle el ele ve daha ileriye gidebilme çabası içerisinde olan derneklerinin, önümüzdeki günlerde gerçekleştireceği etkinliklerle, Türk basın fotoğrafçılığına yeni bir ivme kazandıracaklarını kaydetti. Özel, “Ankara'da dernek olarak Sayın Valimiz Alâaddin Yüksel’in tecrübesini, varlığını ve desteğini her daim yanımızda hissediyoruz. Foto muhabirlerine gösterdiği yakın ilgi ve desteklerinden dolayı kendisine müteşekkiriz.” ifadelerini kullandı.

Türkiye Foto Muhabirleri Derneği Ankara Şubesi yöneticileri ziyaretin sonunda, Ankara Valiliği tarihi binasını gezdi, Vali Yüksel ile topluca fotoğraf çektirdi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: