Fotoğraf Aşkı, Gaziantep’te Buluşturdu

Avrupa Birliği Gençlik Programları kapsamında Gaziantep Eğitim ve Gençlik Derneği ile Youth Through The Lens...

Avrupa Birliği Gençlik Programları kapsamında Gaziantep Eğitim ve Gençlik Derneği ile Youth Through The Lens adlı grubun ortaklaşa düzenlediği fotoğrafçılık projesi Gaziantep’te başladı.

15 Haziran ile 13 Temmuz tarihleri arasında Gaziantep’te faaliyetlerine devam edecek Avrupalı gençler, şehirde fotoğraf çekimleri, Gaziantep gençlerine fotoğrafçılık hakkında bilgilendirme ve projenin son günü halka açık sergi düzenleyecek.

Fransa, Makedonya, Suriye ve Türkiye’den toplamda 30 gencin katıldığı proje ile gençler, kültür şehri olan Gaziantep’i dünyaya tanıtacak. Projenin Gaziantep etkinliklerinden sonra Fransa’dan gelen gençler kendi ülkelerinde aynı fotoğraflarla sergi düzenleyecek. Youth Through The Lens adlı Fransa grubu daha sonra bu tarz bir projeyle bu sefer Gaziantep’ten gençleri kendi ülkelerine davet edecek.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: