Fotoğraf muhabbetleri başladı

Türkiye’nin önemli dergi ve gazetelerinde 20 yıl foto muhabirliği ve editörlüğü yapan Koray Peközkay ile HasanTüfekçi, tecrübe ve anılarını paylaşmaya başladı.

Fotoğraf eğitimi almak ister misiniz?

İşte kendilerinin ağzından fotoğraf muhabbetleri ve amaçları...

"Fotoğraf muhabbetleri ekibi olarak, hayatın bir parçası olan fotoğrafı, eğitim anlamı içeren bir sıfatla değil, uzman isimlerin katılımlarıyla bir muhabbete dönüştürdük. Fotoğrafın karmaşık tekniğini, renk ve ışığın kavramsal tanımlarını, estetik algızını akademik bir dille değil, fotoğraf kadar samimi ve gerçekçi bir muhabbetle anlatacağımız 12 kişilik odamıza sizi de bekliyoruz.

İstanbul’un merkezinde, Beyoğlu Fransız Sokağı’nda, sadece 12 kişilik bir odada, 6 haftalık bir fotoğraf deneyimine, mesleğin tanınmış isimleriyle fotoğrafın tekniğinden, ışığına, renkten, sosyal medyada fotoğrafa, lenslerden, size en uygun ekipmanın seçimine kadar, fotoğrafa dair bilmeniz gereken ne varsa, sizlerle paylaşmak istiyoruz.

Reklam
Reklam

Fotoğraf muhabbetlerinin konuklarından bazıları; Abdurrahman Antakyalı “Depo Photos Fotoğraf Ajansı Yayın Yönetmeni” Burak Kara ”Vatan Gazetesi Fotoğraf Editörü” Bünyamin Aygün ¨Milliyet Gazetesi Foto muhabiri¨ Emre Oktay ¨Hürriyet Gazetesi Spor Foto muhabiri¨ Tolga Adanalı “Depo Photos Fotoğraf Ajansı Fotoğraf Editörü” Tolga Aktaş ¨Radikal Gazetesi Fotoğraf Editörü¨ Ümit Bektaş ¨Reuters Foto muhabiri¨ Yurttaş Tümer “Milliyet Gazetesi Fotoğraf Servis Müdürü & Fotoğraf Editörü” 6 hafta boyunca katılacağınız muhabbetlerle, fotoğrafa dair bilmeniz gereken tüm temel bilgileri almış olacaksınız."

Ayrıntılı bilgi, www.fotografmuhabbetleri.com web sitesinden edinilebilir.

Reklam
Reklam