Fotoğraf Sanatçıları Derneği'nin Açılışını Bakan Yılmaz Yapacak

Bir süre önce faaliyetlerine başlayan Sivas Fotoğraf Sanatçıları Derneği’nin resmi açılışını Milli Savunma Bakanı İsmet...

Bir süre önce faaliyetlerine başlayan Sivas Fotoğraf Sanatçıları Derneği’nin resmi açılışını Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz gerçekleştirecek.

Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz’ın açılışa katılacak olmasından ötürü büyük bir mutluluk duyduklarını kaydeden Fotoğraf Sanatçıları Derneği Başkanı Selahattin Yasak, tüm Sivaslıları Fotoğraf Evi’ne davet etti. Fotoğrafseverlere bu sanat dalını öğretmek ve ilde çeşitli etkinlikler düzenleyerek Sivas’ın tanıtımına katkı sağlamak üzere kurulan dernek, fotoğraf sanatı ile uğraşanları bir araya getirmişti.

Reklam
Reklam

Kısa adı Fotoğraf Evi olan derneğin Sularbaşı Mahallesi’nde bulunan hizmet binasının açılışı 30 Mart Cumartesi günü saat 16.30’da gerçekleştirilecek. Davetliler açılış sonrası Fotoğraf Evi hizmet binası olan Yuvacı Konağı bahçesinde dernek üyelerinin fotoğraflarından oluşan sergiyi de gezebilecek.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: