Fotoğraf Sanatçısı Kurtuba’nın Sergisi Beğeni Topladı

Doğa gezgini ve gönüllü turizm elçisi fotoğraf sanatçısı Aytaç Kurtuba’nın Mersin'in Silifke ilçesinde açtığı resim...

Doğa gezgini ve gönüllü turizm elçisi fotoğraf sanatçısı Aytaç Kurtuba’nın Mersin'in Silifke ilçesinde açtığı resim sergisi yoğun ilgi gördü.

Turizm Haftası dolayısıyla açılan sergide Silifke'nin tarihi ve ören yerlerinden oluşan fotoğraflar yer alıyor. Açık hava müzesini andıran Silifke’nin tarihi ve turistik güzelliklerini yaptığı doğa gezilerinde kareleyen fotoğraf sanatçısı Aytaç Kurtuba, personeli olduğu Silifke Turizm Danışma Bürosu'nda açtığı sergide 23 adet fotoğrafı görücüye çıkardı. Serginin bir hafta boyunca açık kalacağını belirten Kurtuba, Silifke yöresine ait 23 adet kolaj fotoğrafla yörenin tarihi ve turistik değerlerini yerli ve yabancı turistlere daha iyi tanıtmayı hedeflediğini söyledi. Kurtuba, sergide yaklaşık bir yıllık çalışmasının bulunduğunu, Silifke’nin tarihi ve doğa güzelliklerini fotoğrafla ölümsüzleştirmek istediğini kaydetti.

Reklam
Reklam

Sergide aynı zamanda İhsan Tabak’ın pyrogravure (yakma resim) sergisi, TADOG Grubu'nun yapmış olduğu gezilerinden karma fotoğraf sergisi ve Silifke Turizm Derneği Başkanı Ahmet Tarlacı'nın yöreye ait tarihi eserlere dair yağlı boya resimleri yer alıyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: