Fotoğraf Yarışmasına Hala Katılabilirsiniz

Karşıyaka fotoğraf yarışması son başvuru tarihi bir hafta uzatıldı.Karşıyaka Belediyesi’nin Ege Fotoğraf Ve Sinema Amatörleri...

Karşıyaka fotoğraf yarışması son başvuru tarihi bir hafta uzatıldı.

Karşıyaka Belediyesi’nin Ege Fotoğraf Ve Sinema Amatörleri Derneği (EFSA) işbirliğiyle düzenlediği “Karşıyaka’nın Bir Başkan Yüzü” konulu fotoğraf yarışması tatil dönemine rastlaması nedeniyle fotoğrafçılardan gelen talepler doğrultusunda son başvuru süresi uzatıldı.

Fotoğraf baskılarını yetiştiremeyenlere yönelik yapılan değişiklik ile 30 Ekim 2012 olan son katılım tarihi 8 Kasım 2012 tarihine ertelendi.Yarışma değerlendirmesi 10 Kasım 2012’de yapılıp, sonuçlar 12 Kasım 2012’de açıklanacak.

Reklam
Reklam

Karşıyaka’da düzenlenen festivaller, şenlikler, spor karşılaşmaları içeren yarışmada birinciye 2.500 TL, ikinciye 2000 TL, üçüncüye 1.500 TL, mansiyon alanlara 750 TL, EFSA Özel ödülünü alana 250 TL para ödülü verilecek. Yarışma şartnamesi ve daha geniş bilgi almak isteyenler Kültür Müdürlüğü’ne başvurubilir.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: