Fotoğrafçılara, “Yarışmaya katılın” çağrısı

Bağcılar’daki fotoğraf stüdyosu sahipleriyle bir araya gelen Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, fotoğrafçılara, “4 Mevsim...

Bağcılar’daki fotoğraf stüdyosu sahipleriyle bir araya gelen Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, fotoğrafçılara, “4 Mevsim Bağcılar” fotoğraf yarışmasına katılmaları çağrısında bulundu.

Bağcılar Belediyesi, esnaf gruplarıyla gerçekleştirdiği toplantılarına devam ediyor. Esnaf toplantıları kapsamında son olarak Bağcılar’da faaliyet gösteren fotoğraf stüdyosu işletmecileri bir araya geldi. Halk Sarayı’nda düzenlenen toplantıda, Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, belediye olarak yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verdi ve fotoğrafçıların sorunlarını dinledi.

Reklam
Reklam

Gerçekleştirilen toplantıda fotoğrafçılar da diğer meslek gruplarında olduğu gibi izinsiz çalışan fotoğraf stüdyolarından şikayetçi oldu. Fotoğrafçıları dinleyen Çağırıcı, ilgili müdürlüklere talimat vererek, izinsiz çalışanlar varsa bunlara kesinlikle müsaade edilmemesini istedi.

Konuşmasında “4 Mevsim Bağcılar” fotoğraf yarışmasından bahseden Başkan Çağırıcı, fotoğrafçılara yarışmaya katılmaları çağrısında bulundu.

4 MEVSİM BAĞCILAR FOTOĞRAF YARIŞMASI

Farklı mevsimlerde çekilmiş fotoğrafların yarışacağı fotoğraf yarışmasına, amatör ve profesyonel bütün fotoğrafçılar katılabilecek. 5 Ekim 2012’ye kadar devam edecek yarışmanın jüri üyeleri arasında Ara Güler ve Prof. Dr. Sabit Kalfagil gibi ünlü fotoğrafçılar da bulunacak. Yarışmada birinciye 5 bin, ikinciye 2 bin 500, üçüncüye bin 500 TL para ödülü verilecek. Ayrıca 500’er TL’lik 4 mansiyon ödülü verilecek ve sergilenmek üzere 20 adet 150 TL karşılığında fotoğraf alınacak.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz