Fotoğrafçılığa Gönül Verenlere 'makro Teknikleri' Anlatıldı

Kırklareli Fotoğraf ve Sinema Sanatı Derneği öncülüğünde verilen (KIFSAD) "Fotoğraf Kursları" fotoğrafçılığa gönül verenlerin yoğun...

Kırklareli Fotoğraf ve Sinema Sanatı Derneği öncülüğünde verilen (KIFSAD) "Fotoğraf Kursları" fotoğrafçılığa gönül verenlerin yoğun katılımı ve ilgisi ile devam ediyor.

Dernek bünyesinde verilen kurslarda, kursiyerler fotoğraf çekim teknikleri ve uygulamalı derslerin yanı sıra çeşitli söyleşi ve sunumlarla da fotoğraf bilgisi konusunda donatılmaya çalışılıyor.

Bu kapsamda, dernek üyelerinden Tamer Arda, fotoğraf kursu bünyesindeki katılımcılara "Makro" fotoğraf çekim teknikleri hakkında bilgiler verdi.

Reklam
Reklam

Kendi fotoğraflarından oluşan görsel sunumla katılımcıları bilgilendiren Arda, sunumun ardından kursiyer ve katılımcıların sorularını yanıtladı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz