Fotoğrafını hırsızlık yaptığı yerde unuttu

Adana'da kaeteryaya müşteri gibi gelip işyeri sahibinin kredi kartlarını çalan kişi, çektirdiği fotoğrafı işyerinde bıraktı.

Adana'da bir kafeteryaya birkaç kez müşteri olarak gelen ve adının Erdal Dönmez olduğunu söyleyen kişi, samimiyet kurduğu işyeri sahibi emekli öğretmen Meral Otlu'nun dalgınlığından yararlanarak kredi kartları, kasadaki 100 lira ve şarjda takılı cep telefonunu çaldı. Şüpheli, bir kadınla çektirdiği fotoğrafı işyerinde bıraktı.

Merkez Seyhan ilçesi Kurtuluş Mahallesi Ziyapaşa Bulvarı üzerindeki Meral Kafe adlı kafeteryaya müşteri olarak gelip yemek siparişi veren Erdal Dönmez, işletme sahibi 58 yaşındaki Meral Otlu ile sohbet edip, samimiyet kurdu.

Reklam
Reklam

Erdal Dönmez, sohbet sırasında cebinden çıkartıp, 'nişanlım' diyerek gösterdiği genç bir kızla çekilmiş fotoğrafı da gösterdi. Güvenlik kamerası bulunmayan kafeteryada işyeri sahibi Meral Otlu'nun bir anlık dalgınlığından yararlanan Erdal Dönmez, kasadaki 100 lira, kredi kartları ile emekli öğretmenin arkadaşı Emine Kutan'a ait şarjda duran 350 lira değerindeki cep telefonunu çaldı. Kasanın üzerine Meral Otlu'ya gösterdiği fotoğrafı bırakan şüpheli ortadan kayboldu.

İŞYERİ SAHİBİ ÇOK ŞAŞIRDI Hırsızlığı bir saat sonra fark edip, durumu polise bildiren Meral Otlu, "O kadar ilginç yaklaştı ki bir şey anlamadık. Pazar günü geldi, sipariş verip yemek yedi. Yine geldi, çok samimi bir şekilde oturdu sohbet etti. Eşimin emekli başkomiser, oğlumun emniyet amiri olduğunu bile öğrenmiş. Bütün bunlara rağmen korkmadan hırsızlık yaptı" dedi.

Bırakılan fotoğrafı incelemeye alan polis, şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz