Fotoğraflarda mükemmel görünmenizi sağlayacak ipuçları

Deneyin mutlaka başarılı olacaksınız!

Yanlış olan görselde yanlış el kullanımı vücudunuzu büyütür ve sizi agresif gösterir. Doğru olansa dirsekleri biraz geriye itmek, tırnaklarınızı göstermek ve başınızı biraz kaldırmak.


Belinizi sıkmayın. Bu giysinizde kıvrımlar oluşturur ve beklenildiği gibi iyi görünmeyebilir.


Ellerinizin ve kollarınızın konumu rahat olmalıdır. Gergin eller ve gergin dirsekten kaçının. Bileklerinizin de özgür ve esnek olmasını sağlayın.


Yanlış olan fotoğrafta diş ağrısı yaşanıyormuş gibi his oluşurken, doğru olan fotoğrafta hafif bir dokunuş ve biraz açılmış ağız oldukça çekici bir görünüm kazandırır.

Reklam
Reklam


Kollarınız serbest olmalı, ancak gövdeniz boyunca asılı kalmasına izin vermeyin. Vücudunuzun tüm avantajlarını vurgulamak gerekir. Başınızı yay gibi hafifçe eğebilir ve elinizi belinize rahat bir şeklide koyabilirsiniz.


Gözlerinizde hata yapmayın! Hafif baygın bakın, başınızı hafif eğin, ağzınızı fotoğraftaki gibi kullanın, parmak uçlarınızda yüzünüze dokunun. Narin ve feminen bir bakış takının.


Gözlerinizi kısmayın. En doğal bakışınızla poz verin.


Ellerinizle yüzünüzü gizlemeyin. Sağ fotoğraftaki örneği takip edin.


Elinizi kolunuzu nereye koyacağınızı bilemiyorsanız sağdaki fotoğrafı uygulayın.


Bu suratsız bakış dudaklarınızı orantısız bir şekilde büyük hale getirir ve düşmanca bir görünüm oluşur. Doğru olansa vücudunuzu hafifçe açın ve objektife sevimli bir şekilde gülümseyin.


Eğer Afrikalı bir kabile şefi değilseniz, boynunuzu bu kadar kaldırmanıza gerek yok.


Eller her zaman rahat olmalıdır.


Boydan bir fotoğraf için ne yapmamanız ve ne yapmanız gerektiği aşağıdaki görselde


Yine boydan bir fotoğraf çekimine örnek görsel.

Reklam
Reklam