Fotoğraflarıyla Manavgat'ı Tanıtıyor

Manavgatlı fotoğraf sanatçısı Mehmet Tevfik Köymen'in "Fotoğraflarla Manavgat Doğa ve Çevre Sergisi" İbrahim Sözen Gençlik Merkezinde açıldı.

Manavgatlı fotoğraf sanatçısı Mehmet Tevfik Köymen'in "Fotoğraflarla Manavgat Doğa ve Çevre Sergisi" İbrahim Sözen Gençlik Merkezinde açıldı. Köymen'in, Manavgat'ın doğal güzelliklerini kareleyerek açtığı sergi ilgi görüyor. Fotoğraf sanatçısı Tevfik Köymen, sergiyi açmaktaki amacının insanlara fotoğraf sevgisi ve çevre bilincini aşılamak olduğunu söyledi. Yıllar önce amatör olarak başladığı ve bugün profesyonel anlamda doğayı ve ülkenin güzelliklerini fotoğrafladığını anlatan Köymen, "2012 yılında Manavgat'ta ilk fotoğraf sergimi açmıştım. Şimdi de İbrahim Sözen Gençlik Merkezimde ikinci sergimi açtım" dedi. Çektiği fotoğraflarla Manavgat'ın doğal güzelliklerini tanıttığını ifade eden Köymen şöyle konuştu: "Bugüne kadar Manavgat'ta binlerce fotoğraf çektim. Titizlikle çektiğim 100 adet fotoğrafı burada sergiliyorum. Manavgat'ın doğal güzelliklerini tanıtıyoruz. Ayrıca sergimde kuşlara yer verdim. Bölgemizde nesli tükenmekte olan kuşlara da dikkat çekmek istedim. Fotoğraf sergimizle Manavgat'ın doğasını yeniden keşfetme olanağı sunuyoruz."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz