Fotoğraflarla Erbakan Sergisi, Ülkenin 50 Yıllık Siyasi Hayatına Işık Tutuyor

Saadet Partisi (SP) Manavgat İlçe Başkanlığı, Milli Görüş'ün merhum lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan'ı anma...

Saadet Partisi (SP) Manavgat İlçe Başkanlığı, Milli Görüş'ün merhum lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan'ı anma etkinlikleri kapsamında fotoğraf sergisi açtı. Cumhuriyet Meydanı'nda açılan 'Fotoğraflarla Başbakan Erbakan' fotoğraf sergisinde SP'nin arşivinden seçilen tarihe tanıklık eden 150 fotoğraf bulunuyor. Sergi, aynı zamanda Türkiye'nin son 50 yıllık siyasi tarihine ışık tutuyor.

Sergide, Erbakan'la birlikte çekilmiş 8'nci Cumhurbaşkanı merhum Turgut Özal, 9'ncu Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel, merhum Başbakanlardan Bülent Ecevit, merhum eski MHP Genel Başkanı Alparslan Türkeş, eski Başbakanlardan Tansu Çiller, Mesut Yılmaz, eski SP Genel Başkanı Recai Kutan, dünya liderleri ve eşi Nermin Erbakan, kızı Zeynep, Elif ve oğlu Fatih'in küçüklük fotoğrafları da bulunuyor.

Reklam
Reklam

SP Manavgat İlçe Başkanı İbrahim Maslak, 'Fotoğraflarla Başbakan Erbakan' sergisinin Türk siyasi hayatının son 50 yılına ışık tuttuğunu söyledi. 2 yıl önce kaybettikleri liderleri Erbakan'ın bir dünya lideri olduğunu belirten Maslak, fotoğrafların tarihe tanıklık eden en güzel kareler olduğunu kaydetti. Maslak, "2 yıl önce kaybettiğimiz merhum liderimizi açtığımız fotoğraf sergisiyle Manavgat halkına tanıtmak istedik. Fotoğraflar zamanın konuşan dili. Her bir fotoğraf karesi bizim için çok değerli. Her biri tarihi vesika. Hepsi zamanın tanığı." dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: