Fransa Dışişleri Bakanı Fabius Türkiye’ye Geliyor

Dışişleri Bakanlığı, Fransa Dışişleri Bakanı Laurent Fabius’ın yarın Türkiye’ye bir ziyaret gerçekleştireceğini bildirdi.Dışişleri Bakanlığı’ndan yapılan...

Dışişleri Bakanlığı, Fransa Dışişleri Bakanı Laurent Fabius’ın yarın Türkiye’ye bir ziyaret gerçekleştireceğini bildirdi.

Dışişleri Bakanlığı’ndan yapılan açıklamada, Fransa Dışişleri Bakanı Fabius’ın, Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu’nun davetine icabetle yarın Türkiye’ye ziyaret gerçekleştireceği bildirildi. Ziyarette, bölgesel ve uluslararası konularda görüş alışverişinde bulunulmasının ve Türk-Fransız ikili ilişkilerinin ele alınması öngörüldüğü ifade edilerek, Fabius’un koruma sağlanan Suriyelilerin kalmakta olduğu bir barınma merkezini ziyaret edeceği belirtildi. Daha sonra Fabius’ın Ankara'ya geçerek Bakan Davutoğlu ile ikili bir görüşmenin gerçekleştireceği kaydedildi.

Reklam
Reklam

Fabius’un Türkiye'ye ziyaretinin, Türk-Fransız ilişkilerinin geliştirilmesi için ortaya konulan ortak iradenin pekişmesine imkan sağlamasının ve Türkiye ile Fransa’nın güncel bölgesel ve uluslararası konulara ilişkin ayrıntılı fikir alışverişinde bulunmasına vesile teşkil etmesinin beklendiği aktarıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: