Fransa'da Yayımlanan Turizm Dergisi, İzmir'e 12 Sayfa Ayırdı

İZMİR (A.A) - Fransa'da yayımlanan turizm dergisi Tour Hebdo, son sayısında EXPO 2020'ye aday olan İzmir'e 12 sayfa yer ayırdı.

İZMİR (A.A) - Fransa'da yayımlanan turizm dergisi Tour Hebdo, son sayısında EXPO 2020'ye aday olan İzmir'e 12 sayfa yer ayırdı.

EXPO 2020 İzmir Yürütme Kurulu'ndan yapılan yazılı açıklamada, "Ege'nin incisi İzmir" başlığının kullanıldığı yazıda, Ege'nin tarihi, kültürü, müzelerinin yanı sıra Foça, Karaburun, Çeşme, Urla, Seferihisar, Selçuk, Kuşadası ve Tire ilçelerinin tanıtımının yapıldığı, İzmir Saat Kulesi başta olmak üzere kentin çeşitli bölgelerinden çok sayıda fotoğrafa yer verildiği belirtildi.

Reklam
Reklam

İzmir'e gitmek isteyenlere pratik bilgilerin verildiği sayıda, spor, farklı aktiviteler, doğal yaşam parkı, alışveriş merkezleri, sanat, gastronomi, termal, sağlık konularında da geniş bilgiye yer verildiği ifade edildi.

Açıklamada, Türkiye'nin Paris Büyükelçiliği Kültür ve Tanıtım Müşaviri Kalbiye Noyan'ın İzmir'i anlatan makalesinin de yayımlandığı kaydedildi.

Muhabir: Ali Rıza Karasu / Ramazan Ercan

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: