Fransız Öğrenciler NEÜ Rektörü Kılıç'ı Ziyaret Etti.

Avrupa Birliği (AB) Gençlik Projesi kapsamında Fransa'nın Quimperle kentinden gelen Fransız öğrenciler, Nevşehir Üniversitesi (NEÜ) Rektörü Prof. Dr. Filiz Kılıç'ı

Avrupa Birliği (AB) Gençlik Projesi kapsamında Fransa'nın Quimperle kentinden gelen Fransız öğrenciler, Nevşehir Üniversitesi (NEÜ) Rektörü Prof. Dr. Filiz Kılıç'ı makamında ziyaret etti.

"Kadınların Toplumdaki Rolü ve Demokrasi" konusunda gerçekleştirilen AB projesi kapsamında Nevşehir'e gelen Fransız öğrenciler ve proje ortağı kuruluş olan Hasan Kalyoncu Üniversitesi akademisyen ve öğrencileri Kılıç'ı makamında ziyaret ederek, proje kapsamında NEÜ'nün yaptığı ev sahipliğinden ve desteklerinden dolayı Kılaç'a teşekkür ettiler.

Reklam
Reklam

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kılıç da, üniversitede gerçekleştirilen sosyal, kültürel ve sanatsal faaliyetlere her zaman destek olduklarını, uluslararasılaşma yolunda emin adımlarla ilerleyen bir üniversite olarak bu tür çalışmalara her zaman ev sahipliği yapabileceklerini dile getirdi.

Kılıç, ziyaret sonunda Fransız heyete NEÜ logolu plaket takdim etti.

Heyet daha sonra NEÜ Kariyer Kulübü tarafından tertiplenen programa katıldı.

Muhabir: Murat Asil

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: