Freni Boşalan Kamyon Ahıra Çarptı

Sakarya'nın Hendek ilçesinde, park halindeki bir kamyon freni boşalınca rampa aşağı kaymaya başladı. Tonlarca ağırlıktaki...

Sakarya'nın Hendek ilçesinde, park halindeki bir kamyon freni boşalınca rampa aşağı kaymaya başladı. Tonlarca ağırlıktaki kamyon bir ahıra çarparak durabildi.

Kaza, Çamlıca beldesinde meydana geldi. Yeşiller Mahallesi İstiklal Caddesinde Adem Parlak'a ait kamyon park edildikten bir süre sonra belirlenemeyen bir nedenle rampa aşağı 200 metre kadar hareket ederek Musa Sarı'ya ait evin yanındaki ahıra çarptı.

Kaza sırasında evde bulunan Musa Sarı'nın oğlu Ümit Sarı, "Evin mutfak kısmındaydım. Bir anda büyük bir gürültü oldu. Dışarıya baktığımda kamyonun ahıra çarptığını gördüm. Komşularımızın yardımıyla ahırda bulunan bir inek ve buzağıyı dışarı çıkardık" dedi.

Reklam
Reklam

Kazada bir yaralanma olmazken kamyon ve ahırda maddi hasar olduğu görüldü.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz