Freni boşalan kamyon, kırmızı ışıkta bekleyen TIR'a çarparak devrildi

Yozgat’ın Yerköy ilçesinde meydana gelen trafik kazasında freni boşalan bir kamyon, kırmızı ışıkta bekleyen araçlara...

Yozgat’ın Yerköy ilçesinde meydana gelen trafik kazasında freni boşalan bir kamyon, kırmızı ışıkta bekleyen araçlara çarptıktan sonra devrildi. Kazada 2 kişi yaralandı.
Kaza, Yerköy 100. Yıl Mahallesi E-88 karayolu kavşağında meydana geldi. Beton fabrikasına çakıl taşıyan Murat G. (42) idaresindeki 34 EM 5287 plakalı kamyon, freninin boşalması nedeniyle kavşakta kırmızı ışıkta bekleyen 14 BH 245 plakalı kamyon ve 76 AU 092 plakalı TIR’a çarparak devrildi.
Kazada, 34 EM 5287 plakalı kamyonun sürücüsü Murat G. ve 14 BH 245 plakalı kamyon sürücü yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen ambulansla Yerköy Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Kaza nedeniyle trafiğe kapatılan yol, devrilen kamyonun çekiciyle kaldırılmasından sonra yeniden trafiğe açıldı.
Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz