Freni patlayan meşrubat kamyonu okul duvarına çarptı, 2 kişi yaralandı

Bursa'nın merkez Yıldırım ilçesinde, freni patlayan meşrubat kamyonu, önce park halindeki otomobile çarptı, ardından ilköğretim...

Bursa'nın merkez Yıldırım ilçesinde, freni patlayan meşrubat kamyonu, önce park halindeki otomobile çarptı, ardından ilköğretim okulu duvarına çarparak durabildi. Kazada yaralanan 2 kişi hastaneye kaldırıldı.
Osman Y. idaresindeki 16 LL 706 plakalı meşrubat yüklü kamyonun, Musababa Mahallesi'nde seyir halindeyken freni patladı. Önce Hamdi Tetik'e ait hurda yüklü el arabasına çarpan kamyon, yol kenarında park halindeki 16 KS 734 plakalı otomobile çarptı. Hızını alamayan kamyon, son olarak Sait Süheyla Bildirener İlköğretim Okulu duvarına çarparak durabildi. Kazada, kamyon sürücüsü Osman Y. ve yanındaki Mehmet Ç. yaralandı. Olay yerine gelen 112 Acil Servis ambulansı tarafından hastaneye kaldırılan yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Reklam
Reklam

"PARKTA OTURMASAYDIM ÖLÜRDÜM"
Kamyonun çarptığı hurda yüklü el arabasının sahibi Hamdi Tetik, "Parkta oturuyordum. Bir anda baktım kamyon el arabama çarptı. Sonra park halindeki otomobile çarptı. Son olarak okul duvarına çarptı. Allah'tan okula düşmedi. Ben de parkta oturmasaydım, ölebilirdim." dedi.
Görgü tanıkları ise korku dolu anlar yaşandığını söyledi. Cadde üzerinde oynayan çocuklar, "Freni patlayan kamyon park halindeki otomobillere çarparak geldi. Biz kaçtık, az kalsın bize de çarpıyordu." diye konuştular.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz