Frig Vadileri Fotoğraf Yarışması

Kütahya, Eskişehir, Afyonkarahisar valiliklerince kurulan Frigya Kültürel Mirasını Koruma ve Kalkınma Birliği'nce (FRİGKÜM) bu yıl 3'üncüsü düzenlenen "Frig Vadileri Fotoğraf

Kütahya, Eskişehir, Afyonkarahisar valiliklerince kurulan Frigya Kültürel Mirasını Koruma ve Kalkınma Birliği'nce (FRİGKÜM) bu yıl 3'üncüsü düzenlenen "Frig Vadileri Fotoğraf Yarışması"nın başvuru süreci başladı.

FRİGKÜM, Frigler'in hüküm sürdüğü, günümüzde Kütahya, Eskişehir, Afyonkarahisar il sınırları içinde kalan Frig Vadileri'ndeki kültürel mirası tanıtmak amacıyla "3. Frig Vadileri Fotoğraf Yarışması" düzenledi.

Aynı zamanda FRİGKÜM arşivine fotoğraf kazandırmanın hedeflendiği yarışmaya, her bir katılımcı, 15 Eylül 2012 ve 15 Nisan 2013 tarihleri arasında çekilen en fazla 3 fotoğrafla katılabilecek.

Reklam
Reklam

Jüri tarafından yapılacak değerlendirme sonucu birinci seçilecek yarışmacıya 10 bin, ikinciye 6 bin, üçüncüye 4 bin lira, sergilenecek 30 fotoğraf için 50'şer lira para ödülü verilecek.

Organizasyon ile ilgili ayrıntılı bilgiye, "http://www.eskisehir.gov.tr/Frig-Vadileri-3.-Fotograf-Yarismasi-Katilim-sartname si.pdf" internet linkinden ulaşılabiliyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: