FTSO, 512 aileye 20 bin TL’lik yardım paketi dağıtacak

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) Ramazan ayı sonuna kadar 512 aileye 20 bin TL...

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) Ramazan ayı sonuna kadar 512 aileye 20 bin TL tutarında gıda yardım paketi dağıtacak.
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ve FTSO tarafından hazırlanan Ramazan ayı gıda yardım paketleri dağıtılmaya başlandı. Hazırlanan paketler, FTSO tarafından Fethiye Merkez, Eşen, Kadıköy, Seki, Kemer, Yeşilüzümlü, Karaçulha Beldeleri ve köylerinde dağıtılacak.
FTSO Başkanı Akif Arıcan, oda olarak sadece ilçe ekonomisiyle ilgili bir kurum olmadıklarını sosyal sorumluluk gereği birçok konuda çalışmalar yaptıklarını söyledi.
Bu çalışmaların Ramazan ayında yardım paketleri olarak hayata geçtiğini anlatan Arıcan, "Her yıl olduğu gibi bu yıl da mübarek Ramazan ayında belirlenen 512 ihtiyaç sahibi aileye toplam 20 bin TL tutarında yardımda bulunacağız. Hazırladığımız yardım paketleri bizzat oda personelimiz vasıtası ile ailelere ulaştırılacak. Buna benzer çalışmalarımız Ramazan ayından sonra da farklı şekilde devam edecek." dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz