FTSO Meclisi Son Toplantısını Yaptı

Muğla Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) Türkiye genelindeki 365 oda arasından Avrupa Birliği uyum...

Muğla Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) Türkiye genelindeki 365 oda arasından Avrupa Birliği uyum sürecine uygunluğu alan 76'ncı oda oldu.

2009 yılında Mustafa Büyükteke'nin başkan seçilmesiyle oluşturulan FTSO meclisi, 4 yıllık hizmet süresinin son toplantısını gerçekleştirdi. Mart ayında yapılacak seçimlerle yenilenecek olan FTSO Meclisi'nin son toplantısında vefat eden meclis üyelerin anılarak mevcut üyelere teşekkür plaketi sunuldu.

"FTSO AVRUPA STANDARTLARINDA BİR ODA OLDU"

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Akif Arıcan oda olarak 4 yılda önemli başarılara imza attıklarını söyledi. FTSO'nun Avrupa standartlarında hizmet verdiğini söyleyen Arıcan, bunun kanıtı olarak da Avrupa Birliği uyum sürecine uygunluğu alan 76'ncı oda olmalarını gösterdi. Türkiye genelindeki 280 odayı geride bırakarak bu belgeyi aldıkları için mutlu olduklarını kaydeden FTSO Başkanı Akif Arıcan, aldıkları bu belgelerle, bölgesel, ulusal ve uluslararası gelişim konularında Türkiye ve Avrupa'da etkin görevler üstlenebileceklerini kanıtladıklarını söyledi.

Reklam
Reklam

"İHALEYİ ALARAK BABADAĞI'NA HAREKETLİLİK GETİRDİK"

FTSO'nun her geçen gün büyümeye devam ettiğine vurgu yapan Arıcan, FTSO'nun personel ve konulara yaklaşım konusunda da kendisini artırdığını aktardı. Arıcan, "Babadağ gibi ilçemize ekonomik katkı sağlayacak bir yerin ihalesini kazandık. 2011 yılında Babadağı'nı işletmeye başladık. Dünyaca ünlü yamaç paraşütü merkezimizde geçen sezon 62 bin uçuş gerçekleştirildi. Çok şükür çok önemli bir kaza yaşanmadı. Yeni sezonda hedefimiz 70 bin uçuşu geçmektir. Bulutlu havalarda da uçuş yapılabilmesi amacıyla mevcut 3 piste ek olarak 1200 ve 800 metrelerde de yeni pistler açılması için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Orman İşletme Müdürlüğü'nün onayından sonra 2 pisti hazırlayıp burayı 12 ay uçuş yapılabilir bir yer haline getireceğiz." ifadelerini kullandı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: