FTSO, turizmi farklılaştırma projesini Çalıştay’la destekliyor

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) ilçedeki turizm sektörünün markalaşması için başlattığı çalışmalarını yapacağı Çalıştay’la...

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) ilçedeki turizm sektörünün markalaşması için başlattığı çalışmalarını yapacağı Çalıştay’la güçlendirecek. Turizmde politika ve strateji başlığı altında gerçekleştirilecek Çalıştay ile pazar geliştirme ve kentsel yenileşim konuları ele alınacak.
Turizmde İnovasyon Esaslı İş Geliştirme projesi ile KOSGEB’in Tematik Proje Destek Programı’ndan yüzde 50 hibe desteği alan FTSO, projeyi uygulamaya devam ediyor. Temel amacı turizm sektörünün farklılaşma esaslı rekabet gücünü artırmak olan proje kapsamında bugüne kadar farklı kalemlerde faaliyetler yürütüldü. Bu bağlamda işletmelerin yenilikçilik konusunda bilgi ve becerilerinin artırılmasına yönelik eğitim çalışmaları düzenlenirken, işletmelerin Pazar geliştirmelerine yönelik strateji oluşturmalarını destekleyici çalışmalar yapıldı. Ayrıca hedef pazardaki tüketici beklentilerinin tespitine yönelik pazar araştırması yapılmasına imkan sağlayan proje dahilinde, Fethiye’nin yeni logo, maskot ve sloganı belirlendi.
FTSO tarafından projenin son aşaması olarak inovasyon temelli, ürün ve hizmetlerin geliştirilmesi ve pazar araştırılması verilerine dayanılarak bir Çalıştay gerçekleştiriliyor. Oda tarafından yapılan açıklamada politika ve strateji oluşturulması başlığı altındaki Çalıştay’ın, 21-22 Kasım tarihlerinde Yat Butik Otel’de yapılacağı duyuruldu. Açıklamada Çalıştay kapsamında; pazar geliştirme, destinasyon konumlama, kentsel yenileşim ve turizmde inovasyon isimli çalışma gruplarının oluşturulacağı belirtildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz