F.Ü Bayan Voleybol Takımı Türkiye 2.’si oldu

Fırat Üniversitesi Bayan Voleybol Takımı Türkiye 2. olarak, büyük bir başarıya imza attı.

Türkiye Şampiyonu olan Fırat Üniversitesi Bayan Voleybol Takımı, Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kutbeddin Demirdağ’ı makamında ziyaret ederek, kazanılan kupayı Rektör Demirdağ’a takdim etti.

Ziyarette, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hasan Alli, Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Cengiz Arslan, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Doç. Dr. Zülkif Bozgeyik, Daire Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Orhan Çakar, Spor Koordinatörü Doç. Dr. Muhsin Gençoğlu, Voleybol Takımı Koordinatörü Yrd. Doç. Dr. Cemal Gündoğdu, Takım Antrenörleri Ercan Sözmez, Mustafa Aydın ile öğrenciler hazır bulundu.

Reklam
Reklam

Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kutbeddin Demirdağ, Fırat Üniversitesinin sporun her branşında başarılı sonuçlar aldığına dikkat çekerek, Türkiye Şampiyonu olan Fırat Üniversitesi Bayan Voleybol Takımını kutladığını söyledi.

Ajans23/Arzu Akın

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: