F.Ü Eğitim Fak.Öğrencileri’nden Örnek Davranış

Fırat Üniversitesi Eğitim Fakültesi Öğrencileri’nden Örnek Davranış

Fırat Üniversitesi Eğitim Fakültesi Okul Öncesi Öğretmenliği 3. sınıf öğrencileri Topluma Hizmet Uygulamaları dersi kapsamında ‘‘Çocuklarla Elele’’ isimli projeleri ile örnek bir çalışmaya imza attı.

Eğitim Fakültesi öğrencileri, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’na bağlı Vali Osman Aydın 80. Yıl Çocuk ve Gençlik Merkezi’ndeki 09-15 yaş arası, kentsel olanaklara erişimi kısıtlı çocuk ve gençlerin gönüllerini fethederek onlara güzel bir gün yaşattı.

‘‘Çocuklarla Elele’’ projesi ile 15 öğrenci resim öğretmenleri eşliğinde Fırat Üniversitesinin tahsis ettiği araçla Fırat Üniversitesi Eğitim Fakültesine getirilerek burada Güzel Sanatlar Bölümü gezdirildi. Çocuklar metalden yapılan arabalara ve insan maketlerine büyük ilgi gösterdi.

Reklam
Reklam

Proje ile ilgili bilgi veren Topluma Hizmet Uygulamaları dersi Fakülte Koordinatörü Doç. Dr. Erdal Canpolat, Çocuk ve gençler için keyifli, gelişimlerini destekleyen bir ortam hazırlayarak özgüven sahibi, kendine ve çevrelerine karşı sorumluluk duyan, eleştirel düşünen bireyler olma yolunda onlara katkıda bulunmak amacıyla böyle bir projeyi hayata geçirdiklerini söyledi.

Doç. Dr. Canpolat, bu uygulamada emeği geçen Fırat Üniversitesi üst düzey yöneticilerine, Eğitim Fakültesi Dekanlığına ve öğrencilere teşekkür etti.

Ajans23/Özge İNCE

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: