FÜ Futsal Takımı'ndan Vali Erol'a Ziyaret

Konya'da düzenlenen Futsal Ligi'nde şampiyon olan Fırat Üniversitesi (FÜ) Futsal Takımı, Vali Muammer Erol'u ziyaret etti.

Konya'da düzenlenen Futsal Ligi'nde şampiyon olan Fırat Üniversitesi (FÜ) Futsal Takımı, Vali Muammer Erol'u ziyaret etti.

FÜ'den yapılan yazılı açıklamada, Valilik makamında gerçekleşen ziyarette, Erol'a şampiyona hakkında bilgi verildiği aktarıldı.

Ziyarette konuşan Erol, FÜ Futsal Takımı'nı kutladığını belirterek, FÜ'nün UEFA Avrupa Futsal Şampiyonası'nda Türkiye'yi temsil edecek olmasının Elazığ ve üniversite açısından önemli bir başarı olduğunu vurguladı.

FÜ Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Cengiz Arslan ise Türkiye Futbol Federasyonu tarafından düzenlenen Futsal Ligi 2012-2013 sezonunda, FÜ Futsal Takımı'nın büyük bir başarı göstererek Türkiye şampiyonu olduğunu belirtti.

Reklam
Reklam

Muhabir: İsmail Şen / Ramazan Kaya

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: