Fü Tıp Fakültesi 25. Dönem Mezunlarını Uğurladı

Fırat Üniversitesi (FÜ) Tıp Fakültesi, 25. dönem mezunlarını düzenlenen bir törenle uğurladı.FÜ Atatürk Kültür Merkezi'nde...

Fırat Üniversitesi (FÜ) Tıp Fakültesi, 25. dönem mezunlarını düzenlenen bir törenle uğurladı.

FÜ Atatürk Kültür Merkezi'nde yapılan mezuniyet törenine; FÜ Rektör Vekili Prof. Dr. Ahmet Kazez, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İrfan Orhan, FÜ Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Said Berilgen, üniversite yöneticileri, öğretim üyeleri, mezun olan öğrenciler ve aileleri katıldı. Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Orhan, FÜ'nün ülkenin saygın tıp fakülteleri arasındaki yerini aldığını belirterek, hekimlik mesleğinin saygın olduğu kadar zorlu bir meslek olduğunu söyledi.

Reklam
Reklam

Törende mezun öğrenciler adına bir konuşma yapan FÜ Tıp Fakültesi birincisi Hüsna Öztürk, 6 yıllık zorlu bir eğitim sürecinin sonunda kendilerine verilen emekleri boşa çıkarmayacaklarını belirterek, bu uzun ve zorlu yolda kendilerine her türlü imkanı sağlayan anne-babalarına ve hocalarına şükran borçlu olduklarını ifade etti.

Yapılan konuşmaların ardından Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İrfan Orhan, hekimlik andını mezun öğrencilere okuttu. Tören, mezun olan öğrencilere FÜ yöneticileri ve öğretim üyeleri tarafından diplomalarının verilmesi ve ardından gerçekleştirilen kep atma töreniyle sona erdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz