Fuar organizasyonu ihalesi ve hobi evleri kura çekimi

Kütahya Belediyesi, "El Sanatları ve Ticaret Fuarı"nın organizasyonu için ihale düzenlenecek ve hobi evlerinin kiraya verilmesi için kura çekimi yapılacak.

Kütahya Belediyesi, "El Sanatları ve Ticaret Fuarı"nın organizasyonu için ihale düzenlenecek ve hobi evlerinin kiraya verilmesi için kura çekimi yapılacak.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, 24 Ağustos-7 Eylül'de gerçekleştirilecek fuar organizasyonunun ihalesi, 10 Mayıs'ta Encümen Salonu'nda açık teklif usulüyle yapılacak.

İşin muhammen bedeli, organizasyon süresi için 50 bin lira, geçici teminatı 1500 lira olarak belirlenirken, katılımcıların 10 bin lira özel geçici teminat yatırması gerekiyor.

Reklam
Reklam

Belediye Destek Hizmetleri Müdürlüğü İhale Bürosu'ndan ihaleyle ilgili ayrıntılı bilgi alınıp şartname görülebiliyor.

Porsuk İçme Suyu Şebekesi yanında bulunan 39 hobi evinin 31 Aralık 2014'e kadar kiraya verilmesi için 8 Mayıs'ta Belediye Encümeni huzurunda kura çekimi gerçekleştirilecek.

Kuraya katılmak isteyenlerin, TC kimlik numarası bulunan nüfus cüzdanı fotokopisi, il merkezinde yaşadığını gösteren İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğü'nden alınacak ikametgah belgesi ve emekli belgesiyle 30 Nisan günü mesai bitimine kadar Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'ne başvurması isteniyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz