Fuarda Konu Anlatımlı Kitaplara Büyük Ilgi

Bursa Kitap Fuarı’nı ziyaret eden öğrenciler, en fazla konu anlatımlı soru kitaplarına ilgi gösterdi.Bursa Kitap...

Bursa Kitap Fuarı’nı ziyaret eden öğrenciler, en fazla konu anlatımlı soru kitaplarına ilgi gösterdi.

Bursa Kitap Fuarı kapılarını 11. kez kitapseverlere açtı. Kitap stantlarına en fazla ilgi gösterenler ise öğrenciler oldu. Stantları gezen ve eserler hakkında bilgi alan öğrenciler, konu anlatımlı kitapları tercih etti. Bursa 11. Kitap Fuarı’na katılan Coşku Yayınları Ürün Müdürü İsmail İzinli, fuardaki stantlarına her kesimden büyük ilgi gösterildiğini söyledi. Fuara özellikle öğrencilerin ilgi gösterdiğini ifade eden İzinli, “Öğrencilerin kazanım merkezli eğitim setleriyle ilgileniyor. Bu setlerde Milli Eğitim programlarında ayrıntılı olarak verilmiş olan kazanımlar tek tek her bölümün başında verildi. Böylece öğrencinin, bölümün başında hangi kazanımları edineceğini açıkça görmesi ve bu doğrultuda çalışması hedeflendi.” dedi.

Reklam
Reklam

Kitap fuarının öğretmen, öğrenci ve ailelerin kitapları daha yakından görmelerine imkân sağladığını belirten İzinli, “Öğrencilerle konuşurken kitaplarımızın ne kadar iyi hazırlandığını görüyoruz, bu yönde aldığımız teşekkürler de bunu gösteriyor. Hem kaliteli, hem ekonomik fiyatlarla sunduğumuz yayınlarda çeşit bolluğu da bu yöndeki ilgiyi artırıyor." şeklinde konuştu.

Fuar 17 Mart Pazar gününe kadar açık kalacak.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: