Fuat Çapa: Fenerbahçe'ye kendi sahasında ilk yenilgiyi tattıracağız

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Fuat Çapa, her şeyin bir ilki olduğunu Fenerbahçe'ye kendi sahasında ilk mağlubiyeti...

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Fuat Çapa, her şeyin bir ilki olduğunu Fenerbahçe'ye kendi sahasında ilk mağlubiyeti yaşatacaklarını söyledi.

Spor Toto Süper Lig'de cumartesi günü Fenerbahçe ile deplasmanda karşılaşacak Gençlerbirliği hazırlıklarını yaptığı tek çalışma ile sürdürdü. Antrenman öncesi basın mensuplarına açıklamada bulunan başarılı teknik adam Fuat Çapa, iddialı açıklamada bulunarak Fenerbahçe'yi kendi sahasında yeneceklerini söyledi.

Fenerbahçe'nin kendi sahasında çok başarılı olduğuna dikkat çeken Çapa, "Her şeyin bir ilki var. İnşallah Fenerbahçe'ye ilk mağlubiyeti tattırır ve geri döneriz. Ligin son haftalarına yaklaşıyoruz. Her geçen gün karşılaşmaların değeri artıyor. İlk 4 içinde olmak için uğraşıyoruz. En azından hedef olarak onu gerçekleştirmek istiyoruz. Hem bizim açımızdan hem de Fenerbahçe adına çok önemli bir karşılaşma." dedi.

Reklam
Reklam

Geride kalan haftalarda ilk altı sırada bulunan takımların birbiriyle karşılaşacağını sözlerine ekleyen Çapa, sözlerini şöyle tamamladı:

"Burada önemli olan bu süreci iyi değerlendirmek. Mümkün olduğunca az puan kaybetmemiz gerekiyor. Zaman zaman mağlubiyet sonrası sakinliğini korumak gerekiyor. Bakıldığında bundan sonra oynayacağımız maçlar kâğıt üzerinde zorlu görünse de ilk dörtte yer almak istiyorsak bu karşılaşmalardan iyi sonuçlar almalıyız."

Öte yandan günün tek çalışmasına milli takımlardan dönen 4 futbolcudan Soner, Aykut ve Murat koşu yapmakla yetinirken A2 Milli Takımı'nda yer alan kaleci Özkan ise takımla birlikte çalıştı. Kosta Rika Milli Takımı'na giden Azofeifa ise kafileye İstanbul'da katılacak.

Başkent ekibi zorlu maçın hazırlıklarını ise yine zorlu şartlarda sürdürüyor. Karla kaplı sahada bir yandan ekipler yoğun karı temizlerken diğer yanda oyuncular antrenman yaptı. Kondisyon çalışmasının ardından 5'e 2 top kapma ile top kontrol pas çalışması yapan futbolcular yarı sahada çift kale maç ve şut çalışması ile antrenmanı tamamladı. Başkent ekibi yarın sabah yapacağı çalışma sonrası havayolu ile öğleden sonra İstanbul'a hareket edecek.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz