Fuat Çapa, Futbolcularının Pestilini Çıkardı

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Fuat Çapa, öğleden sonra yaptırdığı ağır çalışma ile adeta oyuncularının pestilini çıkardı....

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Fuat Çapa, öğleden sonra yaptırdığı ağır çalışma ile adeta oyuncularının pestilini çıkardı.

Orduspor mağlubiyeti ile haftayı geride bırakan kırmızı-siyahlılar, hafta sonunda konuk edeceği Eskişehirspor maçı hazırlıklarına devam ediyor. Öğleden sonra yapılan günün tek çalışması ağır geçerken, teknik patron Fuat Çapa futbolcularının suyunu çıkardı. Antrenman öncesinde Fuat Çapa, antrenörler ve kaptanlar Cem ile Hurşut'u yanına çağırarak saha ortasında kısa bir görüşme yaptı. Çapa'nın kaptanlara futbolcuların Orduspor mağlubiyetini unutmalarını istediğini ve Eskişehirspor karşısında alınacak 3 puanın önemini vurguladığı öğrenildi. Koşu ile başlayan antrenmanda oyuncular daha sonra antrenör Bülent Kayıtken eşliğinde core egzersizlerine geçti. Burada yaklaşık yarım saat oyuncular karın ve bacak bölgesi güçlendirme çalışması yaptı. Daha sonra futbolcular 4 bölümden oluşan şınav, halter ve ağırlık kaldırma istasyona geçerek dönüşümlü çalıştı. Burada oyuncuların son bölümlerde zorlandığı görülürken oyuncular zorda olsa istasyonu tamamlamayı başardı. Yaklaşık bir buçuk saat süren antrenman 5’e 2 pas çalışmasının ardından dar alanda çift kale maç ile sona erdi.

Reklam
Reklam

Günün tek çalışmasına milli takımlarda yer alan Ramazan, Aykut, Artun, Ahmet Çalık, İlkay, Jurri, Jimmy ve Petroviç katılmadı.

Öte yandan antrenman öncesi açıklamada bulunan takımın genç isimlerinden Özgür, ikinci yarıya aldıkları iki galibiyetle çok iyi başladıklarını vurgulayarak, ‘’Ancak geçtiğimiz hafta Orduspor’a mağlup olduk. Böyle sonuçlar olacak her hafta galibiyet olmazı imkânsız. Eskişehirspor karşısında iyi bir futbolla 3 puan alacağımız inanıyorum.’’ dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz