Fuat Çapa: İlhan Bey’in parası çok değerli o nedenle bir yıllık sözleşme yaptık

Gençlerbirliği yeni sezon hazırlıkları çerçevesinde teknik direktörü Fuat Çapa ile yol bir yıl daha devam...

Gençlerbirliği yeni sezon hazırlıkları çerçevesinde teknik direktörü Fuat Çapa ile yol bir yıl daha devam etme kararı aldı.

Yeni sezon çalışmalarına erken start veren kırmızı - siyahlılar ilk imzayı teknik direktör Fuat Çapa’ya attırdı. İlhan Cavcav Tesisleri’nde düzenlenen imza törenine katılan kulüp başkanı ilhan Cavcav, yaptıkları görüşmede bu birlik ve beraberliğin devamının hem kulüp hem de hoca için faydalı olacağını düşündüklerini belirterek ,”Her konuda mutabık kaldık. Hocamızla bir yıl mukavele yapmamıza rağmen hocamızın yaşı daha çok genç daha uzun yıllar Gençlerbirliği’nde teknik direktörlüğünün devam etmesini canı gönülden istiyorum.” dedi.

Reklam
Reklam

Geçen sezon ile bu sezonun kendisi için çok farklı olacağına vurgu yapan Fuat Çapa ise, “Bundan sonraki süreçlerde yapacağımız transferler, alt yapıdan çıkaracağımız oyuncular ve mevcut futbolcularımızla yolumuzu çizeceğiz. Kulübün belirli bir vizyonu var bu doğrultuda çalışmamızı sürdüreceğiz. Özetlemek gerekirse burada sevildiğimizi hissettik. Buda bize başka maceralar aramadan yapacaklarımızı Gençlerbirliği kulübünde gösterebileceğini kanıtladı.” şeklinde konuştu.

Neden bir yıllık anlaşma yaptıklarına esprili bir açıklama getiren başarılı teknik adam sözlerini şöyle tamamladı:

“İlhan Bey’le pazarlık yapmak kolay değil. Başarılı olursanız her yıl üzerine biraz daha koydurabilirsiniz. Beş yıllık imza atsaydım şuan ne kazanacağımı bilirdim ama fazla kazanamazdım. Biliyorsunuz İlhan Bey’in parası çok değerli Yapmış olduğumuz başarıya göre her yıl biraz daha fazla isteyebilirim. Bu nedenle bir yıl istedik.”

Yapılan konuşmaların ardından İlhan Cavcav ile Fuat Çapa bir yıllık mukaveleye imza attılar.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz