Fuat Çapa: Kasımpaşa Maçıyla Eski Çizgimizi Yakalamalıyız

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Fuat Çapa, son haftalarda aldıkları kötü sonuçların ardından eski çizgilerine dönmek istediklerin...

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Fuat Çapa, son haftalarda aldıkları kötü sonuçların ardından eski çizgilerine dönmek istediklerin söyledi.

Hafta sonunda Kasımpaşa ile deplasmanda karşılaşacak Gençlerbirliği hazırlıklarını tamamlayarak İstanbul’a gitti. Sabah yapılan son antrenmanın ardında açıklamada bulunan genç teknik adam, Kasımpaşa maçıyla tekrar eski günlerimize dönmek istediklerini kaydetti. Oynadıkları son iki kötü maç sonrası tekrar eski çizgilerini yakalamak istediklerini vurgulayan Çapa, “Devre arası oynayacağımız karşılaşmalardan maksimum puanlar almak istiyoruz. Son Trabzonspor maçında ne kadar 10 kişi kalsak da oynadığımız oyun bize yakışmadı. Taraftarımızın gösterdiği coşkuya biz cevap veremedik. Taraftarımıza karşı borcumuz var. Bunu telafi etmek istiyoruz. Bizde bu desteği her zaman arkamızda görmek için ilk haftalarda olduğu gibi arzulu ve şevkli oynamak istiyoruz. Bunu da Kasımpaşaspor karşısında sağlama istiyoruz.” dedi.

Reklam
Reklam

Devre arasının yaklaşmasıyla birlikte bazı oyuncuların transfer haberlerinde yer almasıyla ilgili ise başarılı hoca, bu haberlerin kasıtlı yapıldığını o hafta hangi takımla oynayacaklarsa bir iki oyuncularının adının o takımla ilgili transfer haberlerinde geçtiğini ifade etti.
Bu transfer söylentilerinin çok hoş olmadığını vurgulayan Çapa, sözlerini şöyle tamamladı, “Dün Mehmet Sedef’in Beşiktaş ile anıldığını duydum, haftaya Beşiktaş ile oynayacağız. Sonraki hafta Bursaspor ile oynayacağız, büyük ihtimal bu defa Hurşut yine Bursaspor ile gündeme gelecek. Ama ben biliyorum ki devre arası hiçbir şey olmayacak. Söylenenler ve gazetede yazılanların da çok gerçekçi olduğunu sanmıyorum.”

Öte yandan Fuat Çapa nezaretinde sabah yapılan Kasımpaşa maçının son çalışması yaklaşık bir saat sürdü. Isınma koşusu ve ısınma hareketlerin ardından futbolcular, 5’e 2 top kapmaca oynadı. Pas kontrol çalışmasından sonra iki gruba ayrılan oyuncular kaleciler Ferhat ve Ramazan’ın koruduğu kalelere şu attı. Sakatlıkları nedeniyle takımdan ayrı çalışan Ekigho ve Ferhat ile kırmızı kart cezalısı Petroviç Kasımpaşa karşısında forma giyemeyecek.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: