Fuel-oil Tankerinin Içinde 275 Kilogram Esrar Ele Geçirildi

Kocaeli polisi, fuel-oil tankerinin içinde 275 kilogram esrar ele geçirdi. Olayla ilgili gözaltına alınan 4...

Kocaeli polisi, fuel-oil tankerinin içinde 275 kilogram esrar ele geçirdi. Olayla ilgili gözaltına alınan 4 şüpheli, tutuklandı.

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Narkotik Büro Amirliği ekipleri, istihbari çalışma sonucu, Batman'dan yola çıkan fuel-oil tankerine, Diyarbakır'da 275 kilogram esrar yüklenerek, İstanbul'a sevkinin yapılacağı bilgisine ulaşıldı. Harekete geçen ekipler, fuel-oil tankerine lüks marka bir otomobilin de öncülük yaptığını belirledi.

Yakalanmadan Kocaeli'ne kadar gelen tanker ve otomobildeki şüpheliler, araçlarını Körfez ilçesindeki Yarımca mevkiine park etti. Burada bulunan bir lokantada yemek yemeye giden 4 zanlı, polis ekiplerince gözaltına alındı. Tankerde yapılan incelemede 275 kilogram esrar ele geçirildi. Emniyetteki işlemlerinin ardından Kocaeli Adliyesi'ne sevk edilen tanker şoförü Mahmut G. (37) ile öncülük yapan otomobilde bulunan Mustafa Ç. (41), Fırat S. (36) ve Mehmet N.S. (48) tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: