Fuhuş operasyonunda 9 kişi yakalandı, 10 kadın kurtarıldı

Emniyetin 4 ilde eş zamanlı başlattığı fuhuş operasyonunda 9 kişi yakalanırken, 8'i yabancı uyruklu 10...

Emniyetin 4 ilde eş zamanlı başlattığı fuhuş operasyonunda 9 kişi yakalanırken, 8'i yabancı uyruklu 10 mağdur kadın kurtarıldı.
Bursa İl Jandarma Komutanlığı'nca yapılan istihbarat çalışmaları sonucu, 'örgütlü olarak fuhuş yaptırmak, fuhuş için yer temini ve aracılık etmek suçlarının' işlendiği belirlendi. Suç örgütüne karşı operasyon başlatıldı.
Bursa’nın Gemlik ilçesi başta olmak üzere Yalova, Balıkesir ve Kocaeli’de eş zamanlı operasyon başlatıldı. Operasyon sonucun K.Y., G.E., B.Ş., A.S., V.T., M.K., Z.B.E., H.D. ve F.K. olmak üzere toplam 9 kişi yakalanarak gözaltına alındı. Operasyonda 8'i yabancı uyruklu olmak üzere 10 mağdur bayan ise kurtarıldı.
Yapılan istihbari çalışmalar ve araştırmalar sonucu suç işlemek amacıyla örgüt kurmak, örgüte üye olmak, insan ticareti, fuhuş için yer temini ve aracılık etmek suçlarını işlediği iddia edilen suç örgütüne karşı Bursa ili Gemlik ilçesi Yalova, Balıkesir, Kocaeli illerinde 24 Mayıs 2011 günü eş zamanlı operasyon başlatıldı. Operasyonda K.Y., G.E., B.Ş., A.S., V.T., M.K., Z.B.E., H.D., F.K. isimli şahıslar olmak üzere toplam 9 şahıs yakalanarak gözaltına alınmış, ayrıca 8‘i yabancı olmak üzere 10 mağdur bayanın kurtarıldığı belirtildi.
Operasyon kapsamında yapılan aramalarda 12 adet ajanda, 2 bin 345 TL nakit para, 7 ABD doları, 7 adet pasaport, 7 yazılı doküman, 6 adres ve telefon numaraları yazılı not defteri, 3 adet hafıza kartı, 1 tapu senedi, 3 adet 120’lik kamera kaseti, 1 adet 90’lık kamera kaseti, 6 DVD, 1 adet banka hesap cüzdanı, 27 değişik bankalara ait dekont ve 7 adet değişik bankalara ait kredi kartı el geçirildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz