Fuhuş Tuzağına Düşürülmek İstenen Kırgız Kadın Polise Sığındı

Antalya’nın Alanya ilçesinde, arkadaşı aracılığı ile tanıştığı bir kişi tarafından zorla erkeklere pazarlanmak istendiğini ve...

Antalya’nın Alanya ilçesinde, arkadaşı aracılığı ile tanıştığı bir kişi tarafından zorla erkeklere pazarlanmak istendiğini ve dövülerek parasının gasp edildiğini iddia eden Kırgızistan uyruklu bir kadın polise sığındı.

Cumhuriyet Mahallesi'nde meydana gelen olayda, arkadaşlarıyla aynı evde kalan Kırgızistan uyruklu Alisa K. (27), bir arkadaşı aracılığı ile tanıştığı D.U. ile buluştu. D.U. tarafından para karşılığı erkeklere pazarlanmak istenen Alisa K. teklifi reddedince önce darp edildiğini ve çantasında bulunan 30 dolar ile cep telefonunun D.U. tarafından gasp edildiğini iddia etti.

Reklam
Reklam

Bir taksiye binerek olay yerinden uzaklaştığını ileri süren Alisa K., Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne sığındı. Asayiş Büro Amirliği'nde ifadesi alınan Alisa K'nın şikayeti üzerine daha önce fuhuşa teşvik ve aracılık suçlarından sabıkası bulunan D.U'nun yakalanması için çalışma başlatıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: