Fuhuş yapmak için anlaşıp tecavüz ettiler

Osmaniye'de fuhuş yapmak için anlaştıkları kadına tecavüz ettikleri ve cep telefonunu gasp ettikleri iddia edilen 5 kişi tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre, bir ihbarı değerlendiren Osmaniye Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri Kadirli yolu Otoban Köprüsü civarında tecavüze uğrayan ve cep telefonu gasp edilen T.D. (22) adlı kadın ile Cengiz Ö.'yü (27) emniyet müdürlüğüne götürerek ifadesini aldı. T.D., kendisinin Cengiz Ö. ile birlikte ikamet ettiğini, zaman zaman para karşılığı fuhuş yaptığını belirterek, "Cengiz Ö., 3 şahıs ile fuhuş yapmak üzere para karşılığında anlaştı. Bu 3 kişi ile araçta ilişkiye gireceğim sırada, bulunduğumuz yere 5 kişi daha geldi. Şahıslardan biri tabanca göstererek beni korkuttu. Daha sonra orada bulunan 8 kişi de bana tecavüz etti. Cep telefonumu da gasp ettiler. Cengiz Ö.'yü de darp ederek cep telefonunu ve cüzdanını gasp ettiler" dedi.

Reklam
Reklam

Polis, olayla ilgili başlattığı çalışmada İsmail Y. (30), İsa Y. (24), İbrahim Y. (29), İsa Y. (23), İsmail D. (23), Necmettin Ç. (27) ve M. Bahadır E. (21) yakalandı. Yapılan üst aramalarında Cengiz Ö.'ye ait cep telefonu da ele geçirildi. Emniyetteki sorgulamaları tamamlana şahıslardan İsa Y. (23), İsa Y. (24), İsmail D., Necmettin Ç. ve M. Bahadır E., "Cinsel saldırı ve gasp" suçundan tutuklandı. Diğer zanlılar İsmail Y. ve İbrahim Y. ile tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Bu arada, Cengiz Ö.'de "Fuhşa aracılık ve teşvik etmek" suçundan tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

İHA