Fuhuştan kaçan kadına işkence

İzmit'te internette tanıştıkları genç kızları fuhuşa sürükleyip fuhuş yapmak istemeyenlere ormanda işkence yapan çete çökertildi.

İzmit'te internette tanıştıkları genç kızları fuhuş batağına sürükleyen ve fuhuş yapmak istemeyenlere de ormanlık alanda işkence yaptıkları iddia edilen 5 kişilik çete, polisin operasyonuyla yakalandı.

Daha önceki evliliğinden olan oğlu C.A.’nın, öz teyzesi A.Ö. ile birlikte yaşadığını ve onunla birlikte genç kızları da erkeklere pazarladığını öne süren F.D adlı kadın, polise giderek ihbarda bulundu. İhbar üzerine harekete geçen ekipler, Yenidoğan semtinde bir eve baskın düzenledi. Ekipler, burada gözaltına alınan C.A., A.Ö. ve M.S., İ.A. ve M.Ç.’nin, bir sosyal paylaşım sitesi aracılığıyla tanışıp tuzağa düşürdükleri genç kızlara fuhuş yaptırdıkları ileri sürüldü.

Reklam
Reklam

Alınan ifadelerde 19 yaşındaki E.B.G, 26 yaşındaki A.A ve 25 yaşındaki C.A’yı zorla alıkoyup ölümle tehdit ederek 100 ile 1000 lira arasında değişen para karşılığı erkeklere pazarladıkları ileri sürülen fuhuş çetesinin, fuhuş yapmak istemeyen genç kızları Umuttepe mevkiindeki bulunan Kent Ormanı’na götürüp orada soyarak çıplak olarak ağaca bağlayıp işkence yaptıkları belirlendi.

Gözaltına alınan ve poliste çeşitli suçlardan 3 kaydı bulunan 25 yaşındaki C.A., 27 yaşındaki A.Ö., 20 yaşındaki M.S., 37 yaşındaki İ.A., 40 yaşındaki M.Ç. Emniyet Müdürlüğü’nde alınan ifadelerinin ardından Kocaeli Adliyesi’ne sevk edildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz