Fulham'ın yeni hocası Roy Hodgson

Lawrie Sanchez'le yollarını ayıran Premier Lig ekibi Fulham, Inter'in eski teknik direktörü Roy Hodgson'la anlaşmaya vardı.

Noel'den hemen önce Lawrie Sanchez'e yol veren ve son maçında Tottenham'a 5-1 yenilerek düşme hattına kadar gerileyen Fulham'da, teknik direktörlük görevine Roy Hodgson getirildi.

İskoç ekibi Hibernian'daki görevini bırakan Fulham'ın eski oyuncusu John Collins'in bu göreve getirileceğine yönelik söylentilere rağmen, Fulham yönetimi sürpriz bir kararla, tercihini 60 yaşındaki Hodgson'dan yana kullandı.

Reklam
Reklam

Inter, Udinese ve Malmö gibi takımların yanısıra, geçmişte İsviçre ve Finlandiya milli takımlarını da çalıştıran Hodgson, Premier Lig'de son olarak 10 yıl önce Blackburn Rovers'ın teknik direktörlüğünü yapmıştı.

Finlandiya milli takımındaki görevinden geçtiğimiz ay ayrılan İngiliz teknik adam, Fulham'ın resmi web sitesne yaptığı açıklamada, memnuniyetini dile getirerek, "Uzun süren görüşmelerin ardından başkan ve yönetimle bu takımı daha iyi yerlere taşıyabileceğimize yönelik bir mutabakata vardık. Mevcut durumumuzu düzeltip, takımı üst sıralara taşıyacağımıza inanıyorum" dedi.

Kaynak: Goal.com