Fulya Acıbadem Sporcu Sağlık Merkezi Açıldı

Fulya Acıbadem Sporcu Sağlık Merkezi bugün düzenlenen törenle açıldı.FIFA sertifikası aldıktan sonra Fulya’da Acıbadem Sporcu...

Fulya Acıbadem Sporcu Sağlık Merkezi bugün düzenlenen törenle açıldı.

FIFA sertifikası aldıktan sonra Fulya’da Acıbadem Sporcu Sağlığı Merkezi’nin açılışı yapıldı. Açılış törenine FIFA Genel Sekreteri Jerome Valcke, FIFA Sağlık Heyeti Başdanışmanı Jiri Dvorak, UEFA 1. Asbaşkanı ve FIFA İcra Kurulu Üyesi Şenes Erzik, Acıbadem Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Aydınlar, Beşiktaş Kaymakamı Sadettin Yücel ve Acıbadem Fulya Sporcu Sağlığı Merkezi'nde Prof. Dr. Ömer Taşer katıldı.

Açılış töreninde konuşan, Acıbadem Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Aydınlar, geldikleri noktadan memnuniyetlerini ifade ederek, “Ülkemizde birçok futbol, basketbol ve voleybol takımlarının sağlık sponsorluğunun yanında bireysel milli sporcuların sağlık sponsorluğunu da yapmaktayız. Azerbaycan, Bulgaristan, Romanya ve Sırbistan'dan 9 spor kulübünün de sağlık sponsoruyuz. Bu büyüklükte sağlık sponsorluğunun dünyada başka bir örneği olduğunu sanmıyorum” dedi.

Reklam
Reklam

Aydınlar, Fenerbahçe Kadın Voleybol Takımı’nın aldığı başarılara da değindiği konuşmasını şöyle noktalandı:

“Fenerbahçe Acıbadem olarak voleybolda elde ettiğimiz dünya çapındaki başarılar hepinizin malumu. Ancak voleybolda elde ettiğimiz başarıların Türk voleybolunun bugün geldiği noktaya önemli katkısının olduğunu düşünüyorum. Voleybola olan katkımızı bu yıl da voleybol liglerine Acıbadem ismini vererek devem ettiriyoruz.”

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: