Furkan Doğan'ın Adı Gençlik Merkezinde Yaşatılacak

İsrail askerlerinin Gazze'ye insani yardım götüren "Mavi Marmara" gemisine uluslararası sularda düzenlediği saldırıda öldürülen 19 yaşındaki Furkan Doğan'ın adı, Kayseri'de

İsrail askerlerinin Gazze'ye insani yardım götüren "Mavi Marmara" gemisine uluslararası sularda düzenlediği saldırıda öldürülen 19 yaşındaki Furkan Doğan'ın adı, Kayseri'de gençlik merkezinde yaşatılacak.

Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Kayseri Şubesi'nce Hunat Mahallesi'nde yapımı tamamlanan "Furkan Doğan Gençlik Merkezi'nin" açılışı Furkan Doğan'ın memleketi Kayseri'de defnedilişinin 2. yıl dönümü olan 4 Haziran'da yapıldı.

AGD Genel Başkanı Salih Turhan, merkezin açılışında yaptığı konuşmada, dernek olarak eğitim faaliyetlerine büyük önem verdiklerini dile getirerek, "Furkan Doğan'ın ismini gençlik merkezine vererek yaşatmak istedik. AGD olarak 7 bölgede 7 eğitim merkezi startı verdik. Gençlerimizin Furkan Doğan gibi yetişmesi için. Türkiye'nin her tarafında milli ve manevi değerlerle alakalı gençlerimizin yetişmesi için bir seferberlik başlatmış bulunmaktayız. Herkesin bu mücadeleye destek vermesini istiyoruz" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Furkan Doğan'ın Babası Ahmet Doğan ise, oğlulun adına dünyanın çeşitli bölgelerinde hizmetler yapıldığını, bugünde memleketi Kayseri'de onun adını taşıyan gençlik merkezinin açılmasından dolayı mutluluk duyduklarını vurgulayarak, merkezin faaliyete geçmesinde emeği geçenlere teşekkür etti.

Konuşmaların ardından 5 katlı merkezinin açılışı, AK Parti Milletvekili İsmail Tamer, AGD Genel Başkanı Turhan ve diğer davetlilerce gerçekleştirildi.

Muhabir: Mustafa Önal

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: