Futbol:

Spor Toto 3. Lig 1. Grup'ta mücadele eden Tekirova Belediyespor, hazırlık maçında 3. Lig 3. Grup'ta mücadele eden Gümüşhanespor'u 3-2

Spor Toto 3. Lig 1. Grup'ta mücadele eden Tekirova Belediyespor, hazırlık maçında 3. Lig 3. Grup'ta mücadele eden Gümüşhanespor'u 3-2 mağlup etti.

Tekirova Belediyespor, Kiriş Limak Limra otellin sahasında Gümüşhanespor ile hazırlık maçı yaptı. Karşılıklı atılan goller sonunda maçı 3-2 kazanan Tekirova Belediyesipor, ilk hazırlık maçından galibiyetle ayrıldı.

Tekirova Belediyespor antrenörü Gürkan Ferhatoğlu, maç sonunda yaptığı açıklamada, maçın skorundan çok oyuncuların form düzeyini görme açısında önemli olduğunu söyledi.

Reklam
Reklam

Kampın takıma büyük katkı sağlayacağına ifade eden Ferhatoğlu, "Gümüşhanespor maçı eksikliklerimizi görmemiz açısından son derece yararlı oldu. Eksik olan bölgelerimizi görmek ve ikinci yarıya daha iyi başlamak için bu tür maçlar çok önemli. Hazırlık maçı da olsa sahadan galibiyetle ayrıldığımız için mutluyuz. Hedefimiz ikinci yarı sonunda ilk 5'e girmek. Bunun için kamp süresince olabildiğince çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

Muhabir: Şamil Kahveci

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz