Futbol:

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Giresunspor'un kulüp başkanı Mustafa Bozbağ, "Bu hafta Kahramanmaraşspor'u yenerek ligde kalmamazı daha da

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Giresunspor'un kulüp başkanı Mustafa Bozbağ, "Bu hafta Kahramanmaraşspor'u yenerek ligde kalmamazı daha da perçinleştireceğiz" dedi.

Bozbağ, AA muhabirine yaptığı açıklamada, hafta sonu deplasmanda Pendikspor ile 3-3 berabere kalarak 2 puan kaybettiklerini hatırlattı.

Giresunspor'u ligde hak ettiği konuma yükseltmek için ellerinden geleni yaptıklarını ifade eden Bozbağ, şunları kaydetti:

"Pendikspor karşısında galip durumdayken son dakikalarda dayanamadık ve yediğimiz golle maç berabere bitti. Galip gelebilseydik bizim için çok iyi olacaktı ama olmadı. Bundan sonra önümüzdeki maçlara bakacağız. Öte yandan Pendikspor maçında seyircilerimizin hepsi dışarıda kaldı. Rakip takımın misafirperverliğine yakışacak şeyler yaşamadık orada. İnşallah bu hafta Kahramanmaraşspor'u yenerek ligde kalmamazı daha da perçinleştireceğiz. Seyircimizin de desteğiyle bunu başaracağımıza inanıyorum."

Reklam
Reklam

Muhabir: Gültekin Yetgin

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz