Futbol: 3. Lig

Spor Toto 3.lig 2. Grup'ta mücadele eden Manavgat Evrensekispor, ikinci yarı hazırlıklarını sürdürüyor.

Spor Toto 3.lig 2. Grup'ta mücadele eden Manavgat Evrensekispor, ikinci yarı hazırlıklarını sürdürüyor.

Manavgat'ın Evrenseki beldesindeki Seher Hotel'de devre arası kamp çalışmaları Teknik direktör Mustafa Çapanoğlu yönetiminde günde yaptığı çift antrenmanla devam ediyor.

Teknik direktör Mustafa Çapanoğlu, devre arası kampının çok iyi geçtiğini belirterek kampın pazar günü akşam sona ereceğini söyledi. Kamp boyunca günde çift antrenman yaptıklarını ifade eden Çapanoğlu, "Hava muhalefeti nedeniyle günde tek antrenman yapmaya başladık. Bugün Kayseri Şekerspor ile özel bir maç yapacaktık, hava muhalefeti nedeniyle iptal edildi. Yarın ise Evrenseki stadyumunda Yeni Malatyaspor ile özel maç yapacağız" dedi.

Reklam
Reklam

Kampın ardından takımın bir gün izin yapacağını kaydeden Çapanoğlu "Takım salı günü toplanacak. Daha sonra gelecek hafta ligin ilk maçında deplasmanda karşılaşacağımız Ümraniyespor maçı hazırlıklarına başlayacağız" diye konuştu.

Ömer Çelik'in geçirdiği ameliyat nedeniyle 4-5 ay sahalardan uzak kalacağını belirten Çapanoğlu, arka adalesinde sorun bulunan Ferhat'ın ise Ümraniye maçına yetişeceği ifade etti.

-4 transfer yapıldı-

Manavgat Evrensekispor Kulübü Başkanı Musa Şehirli ise devre arası kampı döneminde 4 yeni transfer yaptıklarını, 5 oyuncu ile de yollarını ayırdıklarını söyledi. Şehirli "Takımıza Bayrampaşaspor'dan forvet oyuncusu Ali Can Tez, Antalyaspor'dan sağ açık İlyas ve Denizli Belediyespor'dan orta saha oyuncusu Ekrem ve Giresunspor'dan santrfor Habip'i transfer ettik. Oyuncularımız kampa katıldı" dedi.

Şehirli, devre arası kamp döneminde Oğuz, Tamer, Serhat, Samet ve Soner ile de yollarını ayırdıklarını bildirdi.

Muhabir: Mustafa Taş

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: