Futbol-Ankaragücü, Boluspor Maçı Hazırlıklarına Başladı-Sarı-lacivertlilerde, Futsal Ligi Maçlarında Yer Alan Hasan,Emre, Metin Ve Kaleci Gökhan Ile Ayağındaki Sakatlığı Devameden Enes Antrenmanda Yer Almadı

PTT 1. Lig'de 22 Nisan Pazartesi günü sahasında Boluspor'u ağırlayacak Ankaragücü, yaptığı antrenmanla hazırlıklarına başladı.

PTT 1. Lig'de 22 Nisan Pazartesi günü sahasında Boluspor'u ağırlayacak Ankaragücü, yaptığı antrenmanla hazırlıklarına başladı.

Teknik direktör Mustafa Kaplan yönetiminde yapılan ve 1,5 saat süren çalışmaya, futsal ligi maçlarında yer alan Hasan, Emre, Metin ve kaleci Gökhan ile ayağındaki sakatlığı devam eden Enes katılmadı.

Futbolcuların antrenman sırasında neşeli ve hırslı oldukları gözlenirken, ısınma koşusu ve hareketleriyle başlayan idman, 5'e 2 top kapma ve dar alanda prese dayalı çalışmayla tamamlandı.

Reklam
Reklam

Ankaragücü'nde sarı kart cezalısı Gürkan, Aytaç ve Serkan'ın yanı sıra sakatlığı devam eden Enes, Boluspor maçında forma giyemeyecek.

Ankaragücü, yarın yapacağı antrenmanla hazırlıklarını sürdürecek.

Muhabir: Buğra Ersavaş

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz