Futbol: BAL 7. Grup

DENİZLİ (AA) -  Bölgesel Amatör Lig (BAL) 7. Grupta mücadele eden Acıpayam Gençlikspor, Didim Belediyespor ile 2-2 berabere kaldı.

Bölgesel Amatör Lig 7. Grupta mücadele eden Acıpayam Gençlikspor, Didim Belediyespor ile 2-2 berabere kaldı. Acıpayam İlçe Stadı'ndaki karşılaşmada Didim Belediyespor 2. dakikada Levent ve 18. dakikada M. Ali'nin ayağından kazandığı gollerle 2-0 öne geçti. Acıpayam Gençlikspor'dan Ferdi'nin 37. dakikada attığı golle ilk yarı konuk ekibin 2-1 üstünlüğü ile tamamlandı. İkinci yarıda Acıpayam Gençlikspor'dan Cüneyt 89. dakikada maçın sonucunu tayin etti: 2-2. Acıpayam Gençklikspor Kulübü Başkanı Alim Arslan, karşılaşmanın ardından yaptığı değerlendirmede, 2-0 yenik durumdaki bir maçı berabere bitirmenin sevincini yaşadıklarını ifade ederek, "Biz kısıtlı imkanlarla mücadele veriyoruz. Oysa rakiplerimizin hepsinin olanakları bizden çok daha fazla. 2-0'lık bir maçı berabere bitirdiğimiz için mutluyuz. Her iki takım da birçok gol pozisyonuna girdi. Güzel ve heyecanlı bir maç oldu. Ben tüm oyuncularımızı kutluyorum" dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: