Futbol: Bölgesel Amatör Lig

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 4. Grup'ta mücadele eden İlkadım Belediyespor, 21 yaşındaki orta saha oyuncusu Anıl Siyahtaş’ı renklerine bağladı. 

Bölgesel Amatör Lig 4. Grup'ta mücadele eden İlkadım Belediyespor, 21 yaşındaki orta saha oyuncusu Anıl Siyahtaş’ı renklerine bağladı. Bu yıl ligde şampiyonluk hesaplayan İlkadım Belediyespor, Süper Toto 3. Lig 3. Grup temsilcisi Belediye Vanspor'un oyuncusu Anıl Siyahtaş’ı renklerine bağladı. Transfer hakkında açıklama yapan İlkadım Belediyespor Futbol Şube Sorumlusu Mehmet Kaya, "Takımımızın yaptığı hazırlık maçlarını kulüp yönetimi olarak tam kadro izledik. Antrenörümüz Turgay Kaynak, takımın zayıf kalan mevkileri hakkında bir değerlendirme analizi yaptı. 3. Lig'de oynadığı başarılı futbolu ile gözleri üzerine çeken Anıl Siyahtaş'ı renklerimize bağlayarak orta sahadaki açığımızı kapattık" dedi. Atakum Belediyespor ile yapacakları maç öncesi devre arası iç transferinde son noktaya geldiklerini ifade eden Kaya, "Gol yolunda sürprizler yaratacak bir oyuncu ile transfer görüşmelerimiz devam ediyor. Kulüp yönetimi ile bu oyuncuyu renklerimize bağlayacak gerekli çalışmalarda son noktadayız. Önümüzdeki günlerde bu transferin detayını açıklayacağız" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: