Futbol: Bölgesel Amatör Ligi

İZMİR (A.A) - Altınordu'nun hazırlayıcı takımı olan Bölgesel Amatör Ligi 7. Grup ekiplerinden Bozyaka Yeşiltepespor'un teknik direktörü Zeki Çakır, "Altınordu'nun

İZMİR (A.A) - Altınordu'nun hazırlayıcı takımı olan Bölgesel Amatör Ligi 7. Grup ekiplerinden Bozyaka Yeşiltepespor'un teknik direktörü Zeki Çakır, "Altınordu'nun 2. Lig'e bizim ise 3. Lig'e çıkışımız, tüm planlarımızın gerçekleşmesini sağlayacak" dedi.

Çakır, yaptığı yazılı açıklamada, ligde ikinci devre öncesinde yapılan değişimin takıma olumlu yansıdığını, amaçlarının Altınordu'da fazla forma şansı bulamayan gençlerin maç eksiklerini gidermek olduğunu belirtti.

Bu doğrultuda Altınordu'da forma giymeye başlayan Halil İbrahim Tuna'nın bunun ilk örneği olduğunu kaydeden Çakır, "Altınordu'nun bir alt liginde olmak ise oyuncuların geçiş süreçlerini kolaylaştıracak. Bu nedenle Altınordu'nun 2. Lig'e bizim ise 3. Lig'e çıkışımız tüm planlarımızın gerçekleşmesini sağlayacak" ifadelerini kullandı.

Reklam
Reklam

Grupta bitime 4 hafta kala maç eksiğine rağmen 56 puanla 3. sırada bulunan Bozyaka Yeşiltepespor, Konakspor ligden çekildiği içi bu haftayı hükmen galibiyetle tamamlayacak. İzmir temsilcisi daha sonra Bodrum Belediyesi (D), Kızılcabölükspor ve Kumluca Belediyespor'la (D) karşılaşacak. Bozyaka Yeşiltepespor bu 3 maçı kazandığı takdirde gelecek sezon Spor Toto 3. Lig'de mücadele etme hakkı kazanacak.

Muhabir: Ali Korkmaz

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: