Futbol: Hazırlık Maçı

BOLU (AA) - PTT 1. Lig ekiplerinden Boluspor, aynı ligde mücadele eden TKİ Tavşanlı Linyitspor ile oynadığı hazırlık maçını 4-1 kaybetti. 

BOLU - PTT 1. Lig ekiplerinden Boluspor, aynı ligde mücadele eden TKİ Tavşanlı Linyitspor ile oynadığı hazırlık maçını 4-1 kaybetti. Bolu Dağında bulunan bir otelin sahasında oynanan müsabakada, hakem Taner Şanlı ile yardımcıları Ahmet Erarslan ve Ömer Faruk Öztürk görev yaptı. İlk yarıya hızlı başlayan ve rakip kalede gol pozisyonları bulmaya çalışan TKİ Tavşanlı Linyitspor 23 ve 34'üncü dakikalarda Emrah'ın, 42 ve 45'inci dakikalarda da Batuhan'ın attığı gollerle ilk yarıyı 4-0 önde bitirdi. Maçın ikinci yarısına hızlı başlayan Boluspor, 68 dakikada Emrah'ın attığı golle farkı üçe indirdi. Karşılaşmanın kalan süresinde gol olmayınca maç, TKİ Tavşanlı Linyitspor'un 4-1'lik üstünlüğüyle sona erdi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: