Futbol: Hazırlık Maçı

RİZE (AA) - Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor, hazırlık maçında karşılaştığı Spor Toto 2. Lig takımı Pazarspor'u 2-0 yendi.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor, hazırlık maçında karşılaştığı Spor Toto 2. Lig takımı Pazarspor'u 2-0 yendi. Rize Yeni Şehir Stadındaki karşılaşmayı, Fethi Kayış, Mehmet Kısal ve Sinan Deveci yönetti. Teknik direktör Rıza Çalımbay, Pazarspor karşısında Eray Birniçan, Orhan Ovacıklı, Görkem Görk, Goodfrey, Eren Albayrak, Kağan Söylemezgiller, Cumali Bişi, Cernat, Liban Abdi, Mutumba ve Tevfik Köse ilk 11'ine görev verdi. Pazarspor teknik direktörü Hasan Çelik ise Onur, Ömer, Nuh, Erdinç, Murat, Hacı Şükrü, Cabir, Ramazan, Burak, Mikail ve Ercan ile maça başladı. Her iki ekipte, ikinci yarıda değişik 11 ile mücadele etti. Karşılaşma, ikinci yarıda oyuna giren Lomana Lualua 70 ve Sercan Kaya'nın 81. dakikada attığı gollerle Çaykur Rizespor'un 2-0 üstünlüğü ile sona erdi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: