Futbol: Kadınlar 1. Ligi

KOCAELİ (AA) - Kadınlar Futbol 1. Ligi'nin 11. hafta mücadelesinde Derince Belediyespor, sahasında Trabzon İdmanocağı'nı 3-1 mağlup etti.

Maçın ardından Derince Belediyespor Teknik Direktörü Hasan Alemdaroğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, maçın zor geçeceğini önceden tahmin ettiklerini belirterek, Trabzon ekibinin iyi bir takım kadrosuna sahip olduğunu söyledi. Maçın ilk yarısında kötü oynadıklarını ifade eden Alemdaroğlu, "Soyunma odasında daha önce yaptığımız gibi ikinci yarıda bulacağımız gollerle rakibimizi yenebileceğimiz söyledik ve futbolcularımızı motive ettik. İkinci devre bulduğumuz gollerle galip geldiğimiz için mutluyuz. Şimdi rakiplerimizin alacağı sonuçları takip edeceğiz. Bizim için kazançlı bir hafta olduğunu düşünüyorum" ifadesini kullandı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: